27. aug, 2016

Valerie

Met een drukke baan en kinderen om me heen was ik opzoek naar rust en balans.

Graag wilde ik meer leven in het NU moment. Omdat de tijd voorbij raast.

Ik kwam mindfulness in Hoorn tegen op facebook. De informatie die ik daar las gaf me rust en vertrouwen. Ik heb me toen opgegeven voor de cursus. Ik kreeg een warm welkom van Wendy en de mede cursisten. Ik kon volledig mezelf zijn, er werd naar me geluisterd.
Het gaf me een heerlijk gevoel.

Liefs Valerie

27. aug, 2016

Sandra

Ik heb de mindfulness cursus gedaan en ik heb er enorm veel aan gehad. De cursus heeft me geholpen meer hier en nu te zijn en me minder snel te verliezen in drukte en stress. Ik voel me stabieler en meer in balans. Waar ik me mezelf vroeger verloor in
mijn gedachten, lees gepieker, kan ik nu bij mezelf wat sneller de handrem aantrekken, waardoor vervelende situaties wat beter te overzien blijven. Wendy heeft een losse stijl van lesgeven, waarbij er veel ruimte is voor het delen van ervaringen. Ik vond dat
heel erg prettig! Deze cursus gaat verder dan de standaard mindfulness cursussen, er worden ook tips gegeven voor je persoonlijke ontwikkeling. Geen strenge opdrachten voor thuis, maar lekker vrij en ontspannen. Ik ben zo enthousiast dat ik me alweer heb ingeschreven
voor de volgende cursus, dat zegt wel genoeg :-)

26. aug, 2016

Koen

Inmiddels tweemaal de Mindfulness-cursus gedaan en het is altijd een heerlijk moment om aan de dagelijkse drukke invloeden als de stortvloed van e-mails en sociale media te ontsnappen. Heerlijk om even helemaal de tijd nemen en lichaam en (laten) ontspannen.
Wendy geeft zeer prettige, ontspannende Mindfulness-cursussen.

26. aug, 2016

Willemijn

Ook heb ik familie opstelling gedaan

En voor depressie werkt het ook goed

Ik ben er sterker door geworden

Kan het iedereen aanraden.

GEWOON DOEN

26. aug, 2016

Willemijn

De lessen bij Wendy zijn zo heerlijk ontspannen

Ik heb ong 5 x een cursus gedaan

Dat zegt genoeg denk ik

Een echte aanrader

23. aug, 2016

serajah meijer

mindfullnes cursus in hoornik heb de mindfulness cursus bij wendy gevolgd en heb er veel aan gehad ik denk nog regelmatig terug aan alles wat we geleerd hebben , we waren met een leuke groep en de sfeer was fijn.

wat ik zo prettig vond is dat er bepaalde dingen wekelijks terug kwamen zo kon je ze goed eigen maken waardoor je het thuis ook kunt doen.

de cursus is zo gemaakt dat wat je leert ook goed toe te passen is thuis , dat vind ik echt een groot pluspunt!


wat ik ook heel fijn vond is dat wendy op een rustige manier de cursus geeft ze is een fijn en rustig persoon , dit alles maakt dat de mindfullnes avonden ook echt een rustmoment in mijn week waren.

dank je wel wendy voor de fijne lessen en tot snel